Mål -7.5

Till målvikt (operation)

+ 4.4kg


tisdag 26 oktober 2010

Beviljad :)

Kl 13:45 var läkartiden i går! När vi blivit hämtade till undersökningsrummet så kliver en ny doktor på, yessss tänkte jag tyst! Den andra va ju inget bra, bara nonchalant o fokuserade bara på min vikt... Så alltså ny doktor, dessutom en som såg bra ut :) (bonus) även i dag tillsammans med en praktikant!
Han frågade om det var återbesök pga att jag gått ner o koll av bråck! Berättade att jag gått ner! Fick visa magen (usch) han klämde o kände, fick lägga mig ner o han fortsatte klämma o känna! Han kände hålet men visste inte riktigt hur han skulle gå vidare utan skulle hämta en annan läkare! När han lämnade rummet så kom tårarna! Sa till min mamma som var med som stöd att han pratar ju inte alls om buken/hänget! När de kommer tillbaka har han en kvinnlig läkare med sig! En helt underbar doktor! Som sa här sitter du och är ledsen, och då var det som om alla känslor bara flödade berättade hur skamsen jag är över magen att jag vill ha ett normalt liv, vill bada med mina barn, ha ett samliv med min partner, vill inte längre vakna om nätterna rädd för att min sambo ska röra vid mig mm! Hon nickade förstående och lyssnade verkligen på vad jag sa! Tack doktorn! Sen fick jag visa magen igen och även hon klämde o kände och sa att det ff är ett ganska stort bråck på ca 5cm och är bredast ovan naveln! Hon tog på "dallret" och sa att det finns rejält av överskottshud ,lite fett men mestadels bara överskott hud :) det är en stor operation sa hon och man måste vara införstådd med allt och att man gör op av rätt orsak men i mitt fall tyckte hon inte att det fanns någon tvekan :) detta ska vi hjälpa dig med :) hon berättade att de kommer att lägga ett snitt längst med bikinilinjen karva upp till första revbenet sy ihop magmusklerna samt lägga ett nät, därför frågade hon om jag var säker på att jag inte skulle ha fler barn jaaaa skrattade jag! No more!! O du kommer känna likadant om 5 år? Absolut! Nu är jag färdig med barn! De kommer sen dra skinnet uppe från och ner så mycket de kan, göra ett hål för ny navel och syr ihop! Sen har jag en "normal" mage!

De hon frågade inte en enda gång om min vikt och inget om att jag skulle gå ner mer! :)
Per sa när vi kom hem att du ser inte tjock ut längre på bara de sista två veckorna syns viktnedgången mycket både över ansikte armar och nyckelben och rumpan ja! Den har halverats hihi :)

Inom/om ca en månad ska jag få en kallelse till plastikkirurgen i Linköping :)
Wooohooo

Puss

1 kommentar:

  1. är såååå glad för din skuuuulll!
    hoppas nmin går lika bra !

    masssaaa lycko kramar

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar =)