Mål -7.5

Till målvikt (operation)

+ 4.4kg


måndag 7 mars 2011

Ny v nya tag :)

Dagen i dag har varit bra, grannen räddade mig o tog mig till en annan Ica :)

Så det blev
Frukost pulver
Lunch två ägg
Mellis pulver
Middag mini skål sallad med korv
Kväll pulver

Sandra

6 kommentarer:

  1. Hej Sandra! Vad duktig du är som håller dig på pulver, starkt jobbat!
    Ett tips för att bli av med sötsuget är att undvika allt allt allt som innehåller kolhydrater eller sötningsmedel. Oftast finns det ju en del av det i pulver och bars, och då triggas sötsuget igång, och man blir aldrig av med det. Bara ett litet tips alltså, sen när du börjar äta som vanligt igen. Om man är sjukt sugen på nåt, kan man ta en babybell-ost och en avokado. Sen vill inte magen ha mer, man blir nöjd på allt det fettet. (och håller man sig borta från kolhydraterna lagrar inte insulinet in fettet i cellerna heller)
    Lycka till!
    Kram Mari

    SvaraRadera
  2. Hej Mari!
    Är det Malm? Vad kul att du hittat hit :) ja! Den eviga kampen mot vikten! Jag har hållt på nu i 1,2 månader och gått ner 13 genom att ute sluta kolhydrater! Men nu var jag så less på skiten och hade jätte svårt att komma igång igen! O istället för att laga lunch tog jag fram godis påsen! Jag har aldrig trott på pulver diet och tror inte egentlligen att det är en bra merit men det var nu el aldrig känndes jag! Pulverts viktminskning kanske kan kicka igång viktminskningen och ge mig lite motivation! Jag har prövat det innan men bara klarat en dag... Hihi! Men nu går de bra! Kör på så länge jag orkar! Vore kul att Kunna handla något till mig själv i Ullared :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hihi 1år o två månader ska det ju va!! :)

    SvaraRadera
  4. Suck! Denna iphone skriver vad den vill :/ merit = diet! Det andra som blev fel får va :)

    SvaraRadera
  5. Hej igen! Det är Mari Regnér fd Persson :) Jag tycker att du är jätteduktig som orkar med pulver. Jag klarar inte det, måste tugga maten... Kram igen!

    SvaraRadera
  6. Sååå kull att det var DU som skrev :) det var inte igår :) hoppas allt är bra med dig!! Nej! Jag förstår dig med pulver, jag tror jag har försökt 10 gånger innan men som sagt klarat en dag, vet inte varför jag klarar det denna gången! Två v i dag! Men jag är väl så trött på matlagning, planering och shoppinglistor!

    Kram!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar =)