Mål -7.5

Till målvikt (operation)

+ 4.4kg


tisdag 9 februari 2010

Spännande..

Morgon dagen ska bli spännande...för i morgon är det vägning..det hade varit kul om det visade 1kg mindre till..men det är mellan 3-5hg kvar för att det ska lyckats...vägarna här runt om kring är inte de bästa att ge sig ut på...Jag kanske kan svänga min alurviga med barnen i dag...=) Blev ingen crosstrainer i går, men i dag har jag barnen hemma så då blir det lättare för Per att sticka dit själv och handla...hinner jag köra i kväll kanske jag går ner lite mer...

Har hittat en favorit gi-recept..


Fetaost fyllda arbugini med soltorkadetomater, och ryggbiff. *mums* till det lie vitlöks creme-fresch.






Fetaost fyllda arbugini med soltorkadetomater


Här kommer receptet för er som blev sugna, enkelt och GOTT!!!


Ingredienser

Till 4 portioner behöver du:

2 auberginer
salt och malen vitpeppar
olivolja
1 paket halloumi
10 st soltorkade tomater i olivolja
1 kruka färsk basilika
1/2 dl färsk riven parmesan
1/2 dl riven ost som smälter bra (vi tog mozarella)

Tomatsås
1 gul lök1 vitlöksklyfta
1/2 msk balsamvinäger (gärna krämig sort)
1 burk hela tomater
salt och malen svartpeppar

Så här gör du

1.Värm ugnen till 225°. Skiva auberginen i 1/2 cm tunna skivor på längden. Pensla med olivolja. Hetta upp en grillpanna och grilla aubergineskivorna i någon minut på varje sida så att de blir mjuka. Krydda med salt och svartpeppar. Lägg upp på ett fat.

2.Skär halloumin i bitar och lägg en bit på varje aubergineskiva. Lägg på en soltorkad tomat och några basilikablad och rulla ihop. Lägg i en smord ugnssäker form. Skala och hacka lök och vitlök fint. Fräs lök och vitlök i olivolja i några minuter. Tillsätt balsamvinäger och rör om. Blanda ner hela tomater och låt koka i ca 10 minuter. Krydda med salt och peppar. Strö på lite hackad färsk basilika över tomatsåsen.

3.Häll tomatsåsen över auberginerullarna och strö på parmesan och riven ost. Gratinera i ugnen i ca 15 minuter

1 kommentar:

Lämna gärna en kommentar =)